Forumda küfür,imalı sözcük,ahlak kurallarını çiğneyen resim,yazı ve herhangi bir benzeri şeyler yasaktır.
Avatar resiminde ahlak kurallarını çiğneyen fotoğraf,karikatür ve benzeri şeyler yasaktır.
İmzada ahlaki kuralları çiğneyen fotoğraf,yazı ve benzeri şeyler yasaktır.
Üye isminin ahlak kurallarını çiğnemesi veya siyası bir anlam içermesi yasaktır.
Üyelerin Knight online bölümünde koxp,marco,sh,wh veya bunlara benzer hile içeren link vermeleri
yasaktır bu süre geçicidir geçici bir süre sonra forumda koxp bölümü açacağız.
Üyelerin Moderatör olmak için bana mesaj atmaları yasaktır moderatör alımları olacaktır forumumuzda
2 admin bulunmaktadır 1.si sitenin en yetkilisi : Admin 2. en yetkilide:Admin_MaviSızı dır.
Forumda şikayet edeceğiniz yada uygun bulmadığınız herhangi bir şey durumunda bana mesaj atabilirsiniz forumumuzun bir mail adresi var bana bu mail adresinden ulaşa bilirsiniz mail adresini konu
sonunda yazacağım.
Forumda post(mesaj sayısı için saçma şeyler yazarak forumu ihlal etmek) yasaktır bu üyeler sınırsız şekilde üyelikleri silinerek cezalandırılacaktır.
Foruma reklam vermek yasaktır paylaşım yapılabilir ancak kendi sitelerinizi tanıtmanız yasakdır.
BANA ULAŞABİLECEĞİNİZ MAİL ADRESİ:forumbafun@hotmail.com BU MAİL ADRESİ DIŞINDA ADRES YOKTUR VE TAKLİTLERDEN SAKININ.BU MSN ÇOĞU ZAMAN AÇIK OLACAKTIR.